Nyheder

13.03.2017

Emma Holten var en stor succes.

 

Der var stille i salen, mens Emma Holten holdt sit oplæg. Og da hun var færdig, sagde bifaldet mere end ord. Vi bad to elever om deres holdning til oplægget.

“Emma Holten kom godt ud over scenen med sine holdninger. Hun forklarede sit perspektiv på "feminisme", og hendes holdning appellerede meget til mig. For Emma Holten handler feminisme nemlig ikke kun om kvinder, men om mennesker og er en kritik af et samfund, der ikke har en lige og retfærdig behandling af alle, på trods af, at samfundet ikke har en intention om ulighed. Emma Holtens tilgang til mennesker og samfund er meget inspirerende, måske fordi hun er en ung kvinde, der egentlig er godt stillet i samfundet, men alligevel kæmper for dem der ikke har de samme privilegier som hun selv har.”

 “Emma kom ud over scenen med gode pointer understøttet af data og undersøgelser. Emmas perspektiv handlede om den ubevidste diskrimination, og jeg tror, at hun i sit indlæg fik  brudt nogle stereotype holdninger som vi normalt forbinder med ordet feminisme.”