Musical

Den årlige musical

På Gladsaxe gymnasium er musicalen en årlig tradition. Det er et stort projekt, der strækker sig fra efterårsferien og 3-4 måneder frem. Op mod 100 elever er involveret i projektet, og de mødes på tværs af klasser 1-2 gange om ugen efter skoletid. Først i mindre grupper; kor, dansere, skuespillere, musikere, scene, kostume & sminke, pr-folk og roadies. Efter nytår arbejder alle grupperne sammen for at få det hele til at gå op i en højere enhed frem mod premieren i begyndelsen af februar.

Af tidligere forestillinger kan nævnes den store dansemusical Time Of My Life (2015) à la Dirty Dancing samt "I Have A Dream" (2016) om Sophies bryllup på en græsk ø til tonerne af den skønneste ABBAmusik samt Shakespeares kærlighedsdrama ”Romeo og Julie” i moderne fortolkning, hvor de elskende dog stadig vælger døden som den ultimative løsning efter en forgæves kamp mod Veronas gamle, hæderkronede fornemme aristokratikultur.

Årets musical var et brag af en feelgood-udgave af Grease, ’GGrease’, hvor 50’ernes spirende ungdomskultur på Rydell High fordriver tiden med at sparke bildæk, pigesladre og med at flirte indbyrdes, der hvor Danny, T-birds, Sandra, Pink Ladies og de andre holder til. Skuespil, musik, sang og dans i særklasse!

Se billeder fra årets forestilling: ”GGrease”!