Musical

Musical

Musicalen er en årlig tradition på Gladsaxe gymnasium. Over 100 elever er involveret i musicalen og mødes på tværs af årgange og klasser efter skoletid fra omkring efterårsferien frem til spilleperioden, der normalt ligger i begyndelsen af februar. Du kan være med i følgende grupper: skuespil, dans, musicalband, roadies og backstage - nogle af grupperne er åbne, andre er der auditions til. Musicalen vises 4 aftener i træk for et stort publikum. Tidligt i forløbet er der også et ‘get-together’-arrangement, hvor vi lærer hinanden at kende på kryds og tværs og efter sidste forestilling er der musicalfest for hele holdet.

 2019 bød på et brag af en Beatlesmusical med titlen ”Happiness is a warm gun”. I 2020 spillede vi den legendariske disneyforestilling ”High School Musical”, du kan se hele anmeldelsen og fotoserie fra forestillingen her.

 Sidste skud på stammen er vores helt egen opsætning af magiske ”Moulin Rouge”, en funklende cocktail af showdans, skuespil, sang og musik, der i 2022 fik gymnasiets eventyrlige og næsten originale teaterscene til igen at sprudle af liv.

Har du spørgsmål angående musicalen kan du skrive til musicallærerne Lise-Lotte (ll@gladgym.dk) eller Carina (CD@gladgym.dk)