Musik og kor

Musikalske udfoldelser

Kor

GGkor er for alle, der har lyst til at synge sammen med andre. Koret øver hver mandag fra 15.15 – 16.45 i musiklokalet i blok 8. Repertoiret spænder vidt fra popballader over gospel, jazz, rock, R&B til musicalsange og hvad der ellers er stemning for. I vinterhalvåret bliver GGkor til GGmusicalkor og vi forbereder os på at være med i musicalen, der opføres i februar. Alle er velkomne.

Spørgsmål kan rettes til Lise-Lotte (LL).

Musikskole

GG-musikskole er et tilbud om gratis instrumentalundervisning og det er de dygtige musikelever på gymnasiet, der står for undervisningen. Tilbuddet gælder elever fra alle vores musikhold.

Undervisningen foregår i to perioder om året. Medio september til november og igen fra marts til medio maj. En periode består af 10 gange 20-30 minutters undervisning. Tilmeldingsfrister annonceres i begyndelsen af skoleåret (primo september) og igen omkring vinterferien.

Spørgsmål kan rettes til Lise-Lotte (LL).

Musikcafe

På gymnasiet har vi årligt 3-4 musikarrangementer, hvor musikhold, bands og solister mødes og spiller for hinanden. Om vi stiller op i væksthuset, i salen eller i kantinen afhænger af arrangementets størrelse og karakter.