Musik og kor

Musikalske udfoldelser

Kor

GGkor er for alle, der har lyst til at synge sammen med andre. Koret øver hver mandag 15.30 - 17.00 i væksthuset for enden af blok 8.

Repertoiret spænder vidt fra popballader over gospel, jazz, rock, R&B til musicalsange og hvad der ellers er stemning for. I vinterhalvåret bliver GGkor til GGmusicalkor, og vi forbereder os på at være med i musicalen, der i år har premiere den 31. januar 2018.

Man kan godt være med i musicalkoret, selvom man ikke har været med i GGkor fra begyndelsen af skoleåret.

Spørgsmål kan rettes til Lise-Lotte (LL).

Musikskole

GG-musikskole er et tilbud om gratis instrumental og sangundervisning, og det er de dygtige musikelever og musiklærerne på gymnasiet, der står for undervisningen. Tilbuddet gælder elever fra vores musikhold.

Undervisningen foregår i to perioder om året. Fra medio september til november og igen fra marts til medio maj.

En periode består af 10 gange 20-30 minutters undervisning. Tilmeldingsfrister annonceres i begyndelsen af skoleåret (medio september) og igen omkring vinterferien.

Spørgsmål om Musikskolen kan rettes til Louise (LT).

Musikarrangementer

På gymnasiet har vi årligt 5-6 musikarrangementer, hvor musikhold, bands og solister mødes frivilligt og spiller for hinanden; akustisk aften, open-mic, julecafé for musik & drama, bandaften, forårskoncert med billedkunst og endeligt musikcaféerne internt i musikklasserne forud for evt. musikeksamen i maj og juni.

Om vi stiller op i væksthuset, teatersalen eller kantinen afhænger af arrangementets størrelse og karakter.