Nyheder

03.04.2020

GG OM CORONAVIRUS

Besked til alle elever fredag den 3. april

Hej GG elever

Nu er det endelig blevet påskeferie efter flere uger med virtuel undervisning. I har sammen med jeres lærere klaret det utrolig godt. Jeg er virkelig imponeret, for jeg ved selv, hvor anstrengende det er at sidde foran computeren og arbejde hele dage med google meet møder og masser af opgaver.

Vi trænger alle til påskeferie. 

Vi er allesammen optaget af, hvad der skal ske i de næste måneder, og vi er især optaget af, hvornår og hvordan den gradvise åbning kommer til at berøre os på GG. Vi glæder os i til at komme i gang igen, men der er ikke tvivl om, at det kommer til at foregår med små skridt og i små etaper.

Jeg har fortsat ikke hørt noget fra Undervisningsministeriet, så derfor har jeg besluttet, at ugen efter påske under alle omstændigheder bliver virtuel. Så må vi se, hvad der sker.

 

Bedste hilsener

Eva 

rektor

 

Besked til alle elever torsdag den 2. april

Hej GG - elever

Der er ikke meget nyt i dag - vi afventer fortsat at få noget at vide om skolestart. Men sikkert er det, at det bliver 3.g eleverne som skal starte. Men hvordan og hvornår kan vi kun gætte på.

I morgen er det sidste terminsdag med spansk, fransk og tysk A. 

 • Buen placer !
 • Bon plaisir!
 • Gutes Vergnügen!

I dag har jeg et billede til jer.

I har måske gættet, hvad det er.

Det er fra scenen fra scenen, hvor der står en masse fine kasser fyldt med studenterhuer. 

Kasserne har vist ikke helt forstået, at lige nu skal man skal holde afstand :-)

 

Bedste hilsener

Eva 

rektor

 

Besked til alle elever onsdag den 1. april

Hej GG - elever

Dagens bedste nyhed er, at nu er studenterhuerne kommet og står og venter på at blive afhentet, når GG engang åbner igen. 

Jeg kan forstå på lærerne og på de elever jeg hører fra, at undervisningen er ved at finde et niveau ift lektier, afleveringer og omfang arbejde i modulerne. En af lærerne skrev til mig i går, at han synes at Eleverne er usædvanlig samarbejdsvillige - også ros til dem. Det er jeg helt enig i, så bliv ved med det!! også selvom det nogle gange er svært og meget ensomt.

Vi møder nogle udfordringer med at bruge Google meet. Nogle af dem er af teknisk karakter, men der er også nogle af mere etisk karakter. Deer et sæt etiske spilleregler, som skal overholdes,når man er på nettet og arbejder virtuelt. Jens har skrevet om dette og jeg vil bede jer om at læse hans indlæg grundigt, så I kender GGs etiske kodeks, GGs etiske regler. Og det er regler, som også gælder omkring moduler, der afholdes i Google meet. 

Og de skal OVERHOLDES!!

Så læs

 1. Udfordringer med Google Meet
 2. Man må selvfølgelig IKKE optage billeder af andre i det skjulte under et Meet!
 3. Fra GGs etiske kodeks: Optagelse og deling af billeder og video 

 

Og nej, jeg har ikke nogen aprilsnar i dag  - udover denne fra ATS i Politiken:

"Statsminister Mette Frederiksen oplyser, at regeringen har besluttet at udsætte alle former for aprilsnar til 1. august. Det sker for at undgå smittende latter."

 

Mange hilsener

Eva 

rektor

 

Besked til alle elever tirsdag den 31. marts

Hej GG-elev

Så er terminsprøverne godt i gang. I sidste uge var det engelsk og matematik på B- niveau, og i denne uge er det alle 3.g. elever, som aflægger terminsprøve i deres skriftlige fag. 

Det går heldigvis godt. I har fået orientering fra jeres lærere om det faglige og fra sekretariatet om diverse praktiske forhold. Sørg for at læse dette materiale GRUNDIGT. Det er altid lettere at give en mundtlig besked, hvor alle kan stille spørgsmål end det er at lave en skriftlig beskrivelse. Men som sagt - læs det grundigt.

Så tænker vi vel alle på, hvordan og hvornår kan vi komme tilbage på GG. Der bliver tale om en gradvis åbning, og mon ikke at 3.g. elever vil blive prioriteret højest.  I dag er der en artikel i Politiken, hvor deres journalist kommer med nogle bud på, hvordan det kan gøres. Jeg har sat den ind, hvis I har lyst til at læse den.

Ellers hav’ det godt.

 

Bedste hilsener

Eva

rektor

 

Besked til alle elever mandag den 30. marts

Hej GG elever

En god nyhed, men kun hvis, hvis, hvis…….

Den gode nyhed er, at nu har Mette Frederiksen meldt ud, at samfundet gradvist kan åbnes op, hvis, hvis, hvis….. 

Det er en god nyhed. Vi er sikkert mange, der glæder os til at kunne få en mere normal GG hverdag.

Det er svært at sige, hvad det betyder for GG, og hvordan det kommer til at foregå. Det må vi tage efterhånden, som det bliver mere konkret. Et scenarie kan være at prioritere 3. g. elever, som skal til studentereksamen. Det vil både I, elever og lærerne være glade for.

Men det er også et kæmpe HVIS. For det gælder kun, HVIS vi fortsat holder afstand og bliver hjemme i de næste to uger.

Så GG- elever, vi skal fortsætte med at gøre som nu  - holde os hjemme og være sammen med så få mennesker som muligt.  

Så husk, der er et hvis, hvis, hvis…….Så hold ud lidt endnu - chill derhjemme og mød hinanden virtuelt. 

Hvis vi allesammen respekterer disse anvisninger, kan det være, at der ikke går så lang tid, inden vi kan mødes IRL. :-)

 

Bedste hilsener

Eva

 

Besked til alle elever fredag den 27. marts

Hej GG elev  

Lige en lille kort hilsen herfra.

Så er det endelig fredag i anden uge med virtuel undervisning. Vi ved ,at det er udfordrende for jer, men kan også forstå på lærerne, at I er flittige. - thumbs up :-)

Undervisningen kan godt fungere, men det kræver også noget helt andet af en selv at skulle sidde så koncentreret ved computeren dagen lang. 

Kunsten i dette er sikkert at få en struktur på sin hverdag -  også det er en udfordring. 

Det bliver spændende, hvornår vi får lov at komme tilbage på GG.

Vi savner jer ,og mon  ikke I også savner GG og alle jeres kammerater.

Det bliver dejligt med en weekend. 

Til sidst en lille sang mere fra satiregruppen, MAGT, som har lavet en hyldest til sundhedsvæsenet på melodien Vi er røde, vi er hvide. En hyldest til sundhedsvæsenet 

God weekend.

 

Bedste hilsener

Eva

Rektor

 

Besked til alle elever torsdag den 26. marts

Hej GG elever

Vi håber, I har det godt derude. :-) 

Vi har ikke meget at berette herfra i dag - hverdagen er ved at finde en form, hvor vi arbejder hjemmefra med computer og telefon. Det kan gå, men det vil aldrig erstatte at mødes IRL.

I denne uge er jeg blevet interviewet til Gladsaxebladet og det er blevet til artiklen "Gymnasium på Google".

Bedste hilsener

Eva

Rektor

 

Besked til alle elever onsdag den 25. marts

Hej GG elever

Så begynder terminsprøverne for alvor i morgen. Jeg har fået nogle henvendelser fra nogle 2.g. elever, som spørger om de skal til prøve i hhv. matematik og engelsk, selvom de har været faget til A-niveau. Det korte svar er JA, det skal I. Det er en vigtig træning af få, og I skal jo fortsat have en årskarakter. Så få indrettet et godt sted, hvor I kan sidde i fred og uden forstyrrelser og prøv at arbejde inden for den tidsramme prøven varer. :-) 

Jeg tror ikke på at sige held og lykke,før en prøve, for det lyder nærmest som om,  det er et lotteri, I skal deltage i. Og det er det jo ikke. I skal vise, hvad I kan, så jeg vil hellere sige Gør dit bedste. 

Jeg har fået en mail vedr. årskarakterer med nogle bekymringer ift den virtuelle undervisning. Jeg er helt sikker på, at jeres lærere godt kan vurdere jer både fra den daglige undervisning og fra jeres deltagelse i de virtuelle moduler. Hvis den virtuelle undervisning fortsætter og de er i tvivl, så er jeg helt sikker på, at de finder måder at kunne vurdere jer på.

Bedste hilsener

Eva

Rektor

 

Besked til alle elever tirsdag den 24. marts

Hej GG elever

Så er der nyt fra os igen. Dagens update handler meget om terminsprøverne i denne og næste uge. For jer, der har terminsprøver -  læs det grundigt - sammen med de informationer, I har fået fra sekretariatet og fra jeres faglærere.

 

Dagens update indeholder noget om:

 • Terminsprøver for hvem og hvornår

 • Terminsprøverog karaktergivning

 • 2.g studieture og refundering af penge

 • Gøg og Gokke kommer ikke virtuelt :-(

 • 3.g studenterhuer og blå bøger

 • Corona Hotline for unge

 

Terminsprøver for hvem og hvornår

Jeg har fået nogle spørgsmål om hvem, der skal til terminsprøve, og om det gælder alle elever og om 1.g. elever skal til terminisprøve. Først vil jeg sige at det fremgår af jeres skemaer, hvornår og om I skal til terminsprøve.

Der er ingen 1.g klasser, der skal til terminsprøve nu.

Der er nogle 2.g. klasser, der har terminsprøver i denne uge. På torsdag skal klasser i 2.g, som har matematik på B-niveau til terminsprøve og på fredag skal 2.g  klasser, som har engelsk på B-niveau til terminsprøve. Disse klasser skal til terminsprøve, fordi de kan komme til skriftlig eksamen til sommer.

Alle 3.g elever med fag på A-niveau med skriftlig dimension skal til terminsprøve i næste uge. En typisk 3. elev har tre terminsprøver i næste uge og det fremgår af jeres skema.

 

Terminsprøver og karaktergivning

I den kommende periode skal I til terminsprøver, og vi fået nogle spørgsmål angående terminsprøverne og deres betydning for den afsluttende standpunktskarakter. 

Terminsprøver er træning under prøvelignende forhold. Det bliver imidlertid anderledes i denne omgang, da terminsprøverne gennemføres virtuelt og ikke under almindeligt gældende eksamenslignende forhold.

Vi har valgt at holde fast i, at I gennemfører terminsprøverne, da det stadig giver jer mulighed for at træne den eksamenslignende situation. Brug af hjælp eller hjælpemidler, der normalt ikke er tilladt, ER SNYD!! - og snyd kan medføre bortvisning fra prøven eller karakteren -3.

Vi opfordrer jer derfor til at gennemføre prøverne på eksamenslignede vilkår. 

I forhold til karaktergivning gælder, 

 • at den afsluttende standpunktskarakter (årskarakteren) er et udtryk for graden af din opfyldelse af målene for faglig viden, indsigt og metode i det enkelte fag, når du har gennemført den samlede undervisning i faget

 • at terminsprøvekarakteren er et udtryk for graden af din opfyldelse af målene for faglig viden, indsigt og metode i forhold til den stillede opgave. 

Det betyder, at terminskarakteren indgår som en del af den samlede vurdering i forhold til den afsluttende standpunktskarakter (årskarakter), men at terminskarakteren ikke alene er den afgørende karakter for vurderingen. /NJ og AK

 

2.g studieture og refundering af penge

Vi har nu været i kontakt med samtlige rejsebureauer omkring de aflyste studieture. Vi har nu foreløbig fået bekræftet, at pga. denne særlige situation får vi alle penge retur fra Rejsegarantifonden. Hvornår dette vil ske, er endnu uafklaret, men jeg tror at der vil komme til at gå et stykke tid.  I vil høre nærmere, når vi ved noget mere.

 

Gøg og Gokke kommer ikke virtuelt :-(

Vi havde - måske nok lidt optimistisk - tænkt,  at det kunne være sjovt med en Gøg og Gokke en gang i denne uge. Der desværre nogle tekniske begrænsninger i vores Google opsætning, så det kan ikke lade sig gøre. I stedet vil der komme noget på SoMe.

 

3.g studenterhuer og blå bøger

GG er lukket og der var nogle 3. elever, der var bekymrede over levering af studenterhuer og blå bøger. 

Teknisk service er på GG og har kontakt til Seifert og de bliver leveret efter aftale.

Hvornår I så kan få dem, må vi se på efter påske. :-)

 

Corona Hotline for unge

Jeg har fået en henvendelse fra Det nationale sorgcenter for børn og unge, som har åbnet en Corona-hotline for unge og deres forældre.  Corona Hotline for Unge - I kan læse lidt mere nedenfor.

Ellers ikke mere nyt - andet end kom ud i den friske luft - jeg er selv helt bims af have siddet indendørs foran skærmen en hel dag!!

 

Bedste hilsener

Eva

rektor

 

Besked til alle elever mandag den 23. marts

Hej GG elev

Så kom udmeldingen fra statsministeren, at karensperioden forlænges til 2. påskedag dvs. 13. april - det var forventeligt. Vi må foreløbigt indstille os på dette nogle uger endnu.

Tak for jeres beskeder, jeg har læst dem, men har ikke nået at svare endnu. Jeg ser på dem i aften.

Jeg er helt med på at det superærgerligt, at Gallafesten bliver aflyst, og jeg har fået nogle spørgsmål om, den måske kunne udskydes til senere.  Men jeg synes det er ALT ALT for tidligt at tage stilling til om det er en mulighed at flytte den og så måske afholde den i en mindre version. Det kommer alt sammen an på, hvornår vi vender tilbage til GG.  At holde en gallafest er en stor opgave og det kræver meget i form af forberedelse af at danse Les Lancier, planlægning, oppyntning og oprydning. Jeg vil ikke afvise at vi kan finde en løsning, hvis I er med på at gå aktivt ind i arbejdet med at lave sådan en fest. 

For jer betyder det, at alle terminsprøver afholdes virtuelt. Terminsprøver i matematik B torsdag og engelsk B fredag for 2.g elever og for den kommende uge for 3.g elever.  De relevante klasser og hold får besked om , hvordan det kommer til at foregå.

Det bliver alt for i dag.

Jeg vender tilbage i morgen, når jeg har fået svaret på jeres mails.

Det er dejligt med noget at smile af i denne tid. Jeg lægger linket til en sang fra en satiregruppe, der hedder MAGT. Det er et eksempel på godt samarbejde, selvom de er hver for sig og samtidig får en sjov oplevelser. Det er en nyfortolkning af en gammel dansk sang

I Danmark er jeg født https://www.youtube.com/watch?v=Zu6OJE8xl-8 

 

Bedste hilsener

Eva

 

Besked til alle elever fredag den 20. marts

Hej GG elever

Tak for spørgsmål og kommentarer, dejligt at høre fra nogle af jer. Jeg vil svare jer hver enkelt i mail og så skriver jeg noget generelt her i dagens update. Så skriv gerne til mig :-)

I denne update skriver jeg lidt om:

 • Første uge hjemme

 • Virtuel undervisning 

 • Nødlov

 • Hjælp

 • Gallafest

Så er vi ved at nærme os afslutningen på den første uge og har gjort os vores første erfaringer med at arbejde hjemmefra. 

Tak for jeres indsats i de virtuelle moduler, jeg hører fra lærerne, at I har været på og har arbejdet godt med. Bliv ved med det!  Jeg er i dialog med lærerne og hører om de tanker og erfaringer, de gør sig med planlægning og afvikling af moduler. Lærerne vil jer det allerbedste og vil så gerne have at I får så meget ud af undervisningen som muligt. Så de skal også lære at arbejde på denne måde. Jeg er helt sikker på, at I finder ud af det sammen.

Se i øvrigt nederst for hjælp fra Frank fra biblioteket.

Men foreløbig skal vi være hjemme en uge til, men vi kan godt begynde at forberede os på at det kommer til at vare længere. Meget længere. 

I går gennemførte Folketinget en nødlov på vores område. En lov, som betyder at ministeren får beføjelser ift afvikling af prøver og eksamener.  Foreløbig er skoler lukkede indtil 30. marts, men den nye lov viser jo, at der arbejdes på scenarier, der rækker langt hen på foråret. 

I har sikkert også hørt at 1. maj er aflyst, og alle konfirmationer aflyst indtil efter pinse i begyndelsen af juni. 

For jer og for os betyder det, at vi har været nødt til at beslutte, at GALLA 25. april er aflyst - det er øv, øv, øv, I know, men helt urealistisk at tro, at vi må samle over 1.000 mennesker til en gallafest.

 

Rigtig god weekend.

 

Bedste hilsener

Eva

 

Besked til alle elever torsdag den 19. marts

Hej GG elev    

Jeg håber alt er vel hjemme hos jer :-) 

Lige nu tænker jeg, at I skal prøve at være med så meget som muligt. Jeg ved, at lærerne prøver sig frem og er lydhøre ift. jeres oplevelser af undervisningen. Husk at give dem både ros og ris.

Jeg tænker,  at der også farer mange tanker og spørgsmål igennem jeres hoveder lige nu. Hvad med terminsprøver? Hvordan kommer de til at foregå, når det bliver virtuelt? Hvornår kan vi komme på GG igen? Hvad med årskarakter? Hvad med eksamen? osv.  

Jeg skriver en daglig update til jer og skal nok orientere jer løbende i takt med, at jeg får nye informationer.

Skriv gerne spørgsmål og kommentarer til mig, så jeg skal nok svare på dem. Hvis der er generelle forhold med relevans for jer alle, så tager jeg dem med i min daglige update (uden at nævne afsender)

I må meget skrive spørgsmål til mig, så kan jeg tage dem med i den daglige update.

Vi planlægger en virtuel Gøg og Gokke i næste uge - mere om det følger.

Solen skinner - nyd det og kom ud og gå en tur i det friske vejr - gerne med en ven, hvis I holder afstand!

 

Bedste hilsener

Eva

rektor

 

Besked til alle elever onsdag den 18. marts

Hej GG elev   

Så var statsministeren ude med flere restriktioner og dronningen var på med alvorlige formaninger - det er ikke til at tage fejl af alvoren i dette. Jeg er sikker på, at det også er gået op for jer. Det er en rigtig øv- situation, som vi skal prøve at få det bedste ud af. 

Jeg ved  at nogle af jer har prøvet google meet funktionen, hvis ikke vil jeg foreslå,  at I laver nogle hyggemøder virtuelt.

Her følger lidt om:

 • Adgang til materiale på GGsite

 • En hilsen til 3g eleverne, som nu skal arbejde virtuelt første gang i morgen

 

Adgang til materiale på GGsite 

Husk at være logget på google med dit GG google login, når du navigerer rundt på GGsite for at bruge materialer til fx DA/HI opgaven og informationssøgning. Det er ikke nok, at du bruger din private google-konto.

 

En hilsen til 3g eleverne, som nu skal arbejde virtuelt første gang i morgen

Kære 3g elever

Efter en lang og også forlænget SRP-skriveperiode har I nu afleveret jeres skriftlige besvarelse af jeres SRP. Godt gået!

Skriveperioden blev ganske anderledes end vi havde forestillet os grundet situationen omkring corona. I fik en anderledes vejledning, og vi valgte derfor at forlænge skriveperioden.

Og nu i morgen skal I så tilbage til den daglige undervisning. Undervisningen på GG blev lukket ned foreløbig frem til og med fredag den 27. marts. Det betyder ikke, at I har fri fra undervisningen, men at den foregår anderledes, og heldigvis har vi mulighed for at afvikle undervisningen virtuelt. Jeres lærere har siden i fredags fået erfaring med at gennemføre anderledes undervisningsaktiviteter.

I følger som udgangspunkt jeres undervisning som den fremgår af jeres skema i Lectio fra i morgen torsdag.

Jeres lærere udarbejder materiale til de planlagte moduler, og de registrerer jeres deltagelse i aktiviteterne. I skal følge med på Lectio, på jeres GG mail og være aktive i den virtuelle undervisning.

Formålet med at sende os alle hjem er, at vi skal være adskilte for at begrænse smittefare. Det betyder, at I skal være hjemme alene, og at I holder kontakt med jeres kammerater på andre måder. Meningen er, at I er adskilte og ikke bringer smitte videre.

Statsministeren og dronningen sagde i går, at der er brug for, at vi alle tager dette meget alvorligt. Det gælder også jer.

Det vil kræve lidt ekstra af jer, og det er vi  helt sikre på, at I sagtens kan. Vi ved ikke, om perioden forlænges, men vi orienterer jer løbende om eventuelle ændringer.

Hvis I har spørgsmål til undervisningen, så kontakt jeres respektive lærere. Hvis I har generelle spørgsmål, så kontakt undertegnede.

 

Bedste hilsener

Anne og Eva

 

Besked til alle elever tirsdag den 17. marts

At blive undervist virtuelt - en udfordring for jer og for lærerne

Sidste tirsdag var en helt almindelig skoledag og vi kunne slet ikke forestille os, at vi blev sendt hjem og skulle afholde undervisning med virtuelle moduler. Men sådan er det nu og vi bevæger os alle i ukendt farvand og skal prøve os frem med, hvad der virker. Det gælder jer, det gælder lærerne og os i ledelsen.

Jeres lærere planlægger nu virtuelle moduler, og der ligger et stort ansvar på jer ift at være studieaktive. Det er dejligt, at I spiller så godt med, men vi er også klar over at det lægger et stort pres på den enkelte elev, når I sidder helt alene. Det ved lærerne også godt. Det er både sjovere og mere lærerigt at arbejde sammen med sine kammerater.

Virtuelle moduler kan planlægges på rigtig mange måder, det har I sikkert opdaget og lige nu prøver lærerne sig frem med forskellige måder at afvikle undervisningen på. 

Når man som lærer planlægger undervisning, har man et modul i hovedet, og når man er i gang med modulet kan man justere ift. tiden. Det er meget nemmere løbende at justere planerne, når man mødes til undervisningen - det kan man selvfølgelig ikke gøre i samme omfang, når man arbejder på denne måde. Derfor kan I denne situation kan I opleve,  at der er mange opgaver til et modul og at det kan være svært at nå. Jeg vil foreslå, at I sammen med jeres lærere, så I kan afstemme jeres gensidige forventninger.

 

En særlig hilsen til 3.g eleverne

Så er det sidste døgn med SRP, inden afleveringen i morgen

 - rigtig god arbejdslyst.

 

Mange GG hilsener

Eva

 

Besked til alle elever mandag den 16. marts

Hej GG elev

Verden er vendt helt på hovedet og det kræver meget af både jer og af os. Det er en helt uvant situation, hvor vi ikke har vores hverdag på GG. Lærerne har organiseret jeres undervisning og I skulle gerne være i fuld gang. 

Vi i ledelsen  får løbende en del henvendelser og vi har derfor besluttet os for at sende en daglig mail ud til jer med informationer om stort og småt hver dag.

 

Dagens mail indeholder:

 • At mødes eller ikke at mødes - that is the question?

 • Terminsprøver - afholdes

 • Studieture uge 14 - aflyst

 • Fordybelseslæsning - aflyst

 

At mødes og ikke at mødes og lave lektier sammen. That is the question?

Vi er alle sendt hjem fra skole for at undgå at sprede smittefare ved COVID 19 og det betyder, at vi ikke kan gøre som vi plejer. 

Selv om COVID-19 ser ud til primært at forårsage alvorlig sygdom hos ældre og hos personer med kronisk sygdom, er det vigtigt, at alle andre også hjælper med at begrænse smittespredning mest muligt. 

Vi ved fra andre infektionssygdomme, at unge og ellers raske personer også er dem, som smitter flest. Det skyldes, at de bevæger sig meget rundt i samfundet, ikke bliver hjemme selv om de er syge osv. Sundhedsstyrelsens anbefaling er derfor, at vi alle begrænser den fysiske kontakt mest muligt. 

Al undervisning på GG er således tilrettelagt, så man kan mødes virtuelt i Google Docs, Google Meet mv., og ikke behøver at løbe den risiko ang. smittespredning som det ofte vil være at mødes fysisk. 

Hvis I gerne vil mødes, anbefaler Sundhedsstyrelsen, at man mødes i det fri til en gåtur el.lign.  

Så nej, selvom det er super hyggeligt, så er det ikke en god idé at mødes hos hinanden og lave lektier/skole sammen. Så vores opfordring er,  bliv hjemme og mød hinanden virtuelt eller gå en tur sammen.

Så tænk jer om en ekstra gang.

 

Terminsprøver

Vi forventer at afholde terminsprøverne som planlagt. Foreløbig gælder det 2g terminsprøverne, som  vi planlægger at gennemføre virtuelt. 

Såfremt nedlukningen af de danske uddannelsesinstitutioner forlænges, vil dette også gælde 3g terminsprøver i uge 14. 

I vil modtage mere information om terminsprøverne i de enkelte fag, når vi nærmer os afviklingen af prøverne.  

 

2.g. studieture uge 14 - aflyst - det er øv.

Som følge af Udenrigsministeriets ændrede rejsevejledninger, hvor alle unødvendige rejser til hele verden frarådes, blev alle 2g studieture i uge 14 aflyst. 

Vi er i dialog med de forskellige rejseselskaber vedr. den økonomiske kompensation af turene, men der vil komme til at gå noget tid før vi har overblik over om vi kan og hvor mange penge , vi kan få tilbage. I vil høre nærmere, når vi har det overblik og der vil komme til at gå et stykke tid.

 

Fordybelseslæsning - aflyst på GG - men husk at gøre det hjemme!

Af gode grunde kan der ikke afholdes fordybelseslæsning i 1g og 2g de sidste tre gange inden påske. Aktiviteterne vil derfor blive aflyst i Lectio snarest. Vi opfordrer jer dog til at benytte muligheden med de mange dage derhjemme til at få læst noget litteratur alligevel. 

 

Bedste hilsener

Eva

 

Besked til alle 1.g og 2.g elever fredag den 13. marts

Hej alle 1.g og 2.g elever

I tænker sikkert ligesom mig og alle de andre på GG, at det er virkelig en mærkelig situation, vi er i lige nu.

I skal følge jeres skema i Lectio.

Lærerne skal lægge aktiviteterne ind på modulerne, så I kan se, hvordan modulet vil blive afholdt. derudover får I besked fra jeres lærere om, hvad der forventes af jer i forbindelse med de enkelte aktiviteter. 

Alle lærerne er i fuld gang med at ændre jeres undervisningsaktiviteter til aktiviteter, I kan arbejde med hjemmefra. Det er en helt anden måde at modtage undervisning på, og vi er klar over, at den undervisningsform også stiller nye og anderledes krav til jer og jeres deltagelse i aktiviteterne.

I vil møde mange forskellige aktiviteter i den kommende tid. Der kan fx indgå video-deltagelse, arbejdsspørgsmål til en konkret lektie, skriftlige opgaver eller andre produkter og meget andet.

Jeres lærere orienterer jer derfor både om, hvad I skal gøre, og hvornår I skal gøre det eller aflevere noget.

Det bliver med andre ord en anderledes måde at være elev på, en måde hvor I i højere grad selv skal tage et ansvar og arbejde som studerende.

I de næste uger bliver undervisningen på denne måde, og vi må få det bedste ud af det, så I kan have et fagligt udbytte.

De planlagte evalueringssamtaler udskydes til senere og er derfor aflyst i jeres skema.

Lærerne registrerer jeres deltagelse/fravær ligesom de plejer.

Bedste hilsener

Eva

 

Besked til alle elever torsdag den 12. marts

Kære alle GG elever

GG er lukket foreløbig i 14 dage, det betyder ikke, at I har fri fra undervisningen!

Det er en nødvendig situation, som vi alle skal være med til at løse på den bedste måde.

Jeres undervisning er ikke aflyst, men vil foregå på alternative måder. Heldigvis har vi mulighed for at afvikle undervisning virtuelt.

I skal derfor følge jeres skema fra i morgen fredag og følge jeres undervisning i de planlagte tidsrum.

Jeres lærere vil udarbejde materiale til de planlagte moduler, og de vil registrere jeres deltagelse.

Formålet med at sende os alle hjem er, at vi skal være adskilte for at begrænse smittefare. Det betyder, at I skal være hjemme alene, og at I holder kontakt med jeres kammerater på andre måder. Meningen er, at I er adskilte og ikke bringer smitte videre.

Som statsministeren sagde i går, så er der brug for, at vi tager dette meget alvorligt. Det gælder også jer.

Så I skal følge med på Lectio, på jeres GG mail og være aktive i den virtuelle undervisning. Hvis I har spørgsmål til undervisningen, så kontakt jeres respektive lærere. Hvis I har generelle spørgsmål, så kontakt undertegnede.

Det vil kræve en ekstra indsats af jer, men det er vi helt sikre på, at I sagtens kan :-)

Bedste hilsener

Anne og Eva

 

GG LUKKER NED

GG er lukket ned fra torsdag den 12. marts - det gælder både undervisning og elevkonsultationen.

I forlængelse af statsministerens udmelding er Gladsaxe gymnasium lukket fra torsdag den 12. marts og frem til og med 2. påskedag den 13. april.

Der ikke er undervisning på gymnasiet i denne periode, men I kan regne med at få opgaver eller virtuel undervisning i et vist omfang.

I skal dagligt holde øje med jeres mail, da det er den måde, vi kommunikerer med jer i den kommende tid.

 

FOREBYG CORONAVIRUS

Vi opfordrer alle elever og ansatte til at følge råd om forebyggelse af virus:

 • God håndhygiejne, håndvask, evt. hånddesinfektion
 • Undgå kontakt med personer, der har forkølelse og/eller luftvejsinfektion
 • Host eller nys i engangslommetørklæde eller alternativt i albuebøjningen
 • Undgå håndtryk, kram og anden nærkontakt

 

Har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at kontakte os.

Rektor, Eva Krarup Steensen, kan kontaktes på ek@gladgym.dk eller 5356 3834

Vicerektor, Anne Krarup, kan kontaktes på ak@gladgym.dk eller 2671 3718