Nyheder

08.02.2020

We´re All in This Together

Hvis dit liv var en musical, ville det så være Cats, Phantom of the Opera eller Løvernes Konge?
Jeg ville vælge Gladsaxe Gymnasiums opsætning af High School Musical 2020.
GG’s årligt tilbagevendende musical-projekt blev i uge 6 præsenteret for et måbende publikum, der begejstret kunne lade sig opsluge af glimmer, pomponer, hoppende basketbolde og vildt flotte kostumer. Historien i High School Musical er sød og enkel – en pige og en dreng møder hinanden, og sød musik opstår for derefter at møde udfordringer – men opsætningen gav for alvor plads til både en lang række biroller, dansere og velspillet pop, samt et totalindtryk af legende let scenekunst.
Dansere, sangere og karakterer blander sig i en uendelighed i store flotte scenarier i farveskalaer flottere end i en slikbutik, og selvom historien er enkel, formåede både hovedrolleindehaverne og de mange andre karakterer at give liv og dybde til det enkle handlingsforløb, man skulle tro, at de var eksperter i gymnasieliv .
De er i hvert fald eksperter i fællesskab, og derfor passer sangen We´re All In This Together ekstra godt til GG. Opsætningen er vildt flot og ambitiøs, og det er let at forstå, at over 100 mennesker har været involveret i det store arbejde. Til gengæld fik man både en dygtig pr-gruppes optaktsarbejde, en stor sceneoplevelse, liveband, dygtige skuespillere og sangere, professionelt svævende dansere, flotte kostumer, makeup og scenografi, et kæmpestort roadiearbejde og en rigtig hyggelig bar med god service i pausen.
Tak for verdens flotteste High School Musical!

Se fotoserie i ny fane