Nyheder

02.07.2018

Tillykke til 327 studenter

Lørdag d. 30. juni dimitterede 327 glade og festklædte studenter ved den årlige og traditionsrige translokation.

Dagen startede i salen med studenternes indmarch akkompagneret af taktfaste klapsalver og musik. Rektor Eva Krarup Steensen holdt herefter translokationstalen. Eva fokuserede på, at dagen både var fyldt med vemod og med glæde, men hun opfordrede studenterne til at nyde stjernestunden lidt endnu, for det kan tids nok blive tid til mere seriøse overvejelser om fremtiden. Der findes et utal af muligheder og uddannelser, og det kan være svært at vælge, så  Eva gav studenterne tre råd med på vejen. Hun opfordrede dem til at tænke vildt, da der bliver brug for folk med kreative og innovative kompetencer, til at rejse ud og møde og mærke verden og endelig til at holde fast i danske værdier som fællesskab og samarbejde.

Elevtalen blev herefter holdt af Mathilde fra 3s og Sebastian fra 3r, der syntes det havde været ”tre skide gode år, med et fedt fællesskab og en masse venner for livet”. Men naturligvis også tre år med udfordringer, såvel faglige som sociale. Mathilde og Sebastian takkede alle på GG for den viden og de erfaringer, de har fået og tager med sig videre i livet. 

Efter samlingen i salen var det tid til den årlige og traditionsrige løbetur, fra gymnasiet over rundkørslen, til parken foran rådhuset, hvor Gladsaxes borgmester Trine Græse tog imod og bød på et glas i dagens anledning.

I mellemtiden havde 2g klasserne pyntet studentervognene med bannere og grønt. Og så var der afgang!

Forude ventede en lang dag med høj musik og solskin – og muligvis en øl eller to!

Vi ønsker alle 327 studenter masser af held og lykke i fremtiden.

Vi kommer til at savne jer.

Se udvalgte billeder fra translokationen her