Nyheder

19.01.2023

Orienteringsaften på GG

Tirsdag d. 17. januar slog GG dørene op på vid gab og bød omkring 1.000 gæster velkommen til årets orienteringsaften.

De sidste to år har orienteringsaftenen været virtuel, så det var så dejligt, at vi igen kunne vise skolen frem.

Omkring 150 elever klædt i orange t-shirts og 80 medarbejdere stod klar til at tage imod.

Først var der velkomst i salen, hvor rektor Eva Krarup Steensen bød velkommen.

Eva refererede i sin tale til Alice i Eventyrland, hvor Alice på et tidspunkt er i tvivl om, hvilken vej hun skal vælge, og spørger en kat, hun møder. Hvis jeg var katten, der skulle hjælpe Alice med at vælge den rette vej, ville jeg sige, at hun skulle vælge stx og Gladsaxe gymnasium, fastslog Eva.

Musik skal der til, så gæsterne fik numre fra årets GG-musical Moulin Rouge, som i efteråret spillede for fulde huse.

To elever præsenterede de mange sociale og faglige arrangementer og udvalg, vi har på GG, som er med til at skabe et stærkt fællesskab på tværs af årgange og klasser.

 Derefter stod elever klar til at følge gæsterne hen i forskellige klasselokaler, hvor eleverne og en lærer fortalte om dagligdagen på GG og om at begynde i 1g.

Og endelig var skolens kantine fyldt med fagboder, hvor engagerede lærere og elever fortalte om de enkelte fag. Faglokalerne var åbne, og der var forskellige pop-up indslag som musik, dans og fysikforsøg rundt om på skolen. Så der var gang i den!

 Det var en hektisk aften, men alle gik velinformerede hjem og havde med egne øjne fået mulighed for at opleve fællesskabet blandt skolens elever og medarbejdere.

 Vil du følge med i livet på skolen, så følg os på Facebook og Instagram, hvor skolens SoMe-udvalg poster opslag, om alt det der sker på GG.

 Vi håber, at vi ses til august.

 

Hvis I ikke havde mulighed for at deltage i orienteringsaftenen, holder vi en orienterings-eftermiddag lørdag d. 28. januar kl. 13.00. Tilmelding er nødvendig og kan ske her