Nyheder

01.09.2020

Kan forældremøder være virtuelle?

Alle elever i 1.g skal vælge studieretning senest d. 4. oktober. På skolen har vi arrangeret en række aktiviteter, der præsenterer eleverne for de forskellige retninger og fagkombinationer.
Vi plejer desuden at afholde et forældremøde i forbindelse med studieretningsvalget, men det kan vi jo desværre ikke i år. Men vi synes alligevel, at forældrene også skal have mulighed for at høre om de forskellige retninger. Da kontakten til forældrene er vigtig, både for skolen og for vores elever, lagde vi hovederne hovedet i blød og nøden lærer som bekendt nøgen kvinde m/k at spinde. På GG gennemfører vi derfor en række virtuelle forældremøder på kommunikationsplatformen Google Meet, som alle vores elever kender.
Konceptet er, at man kan logge på Meet på et nærmere bestemt tidspunkt, som fremgår af elevernes skema. På mødet vil gymnasievejlederen og en fra ledelsen kort fortælle om studieretningstilbuddene på GG, og der vil derefter være mulighed for at stille spørgsmål.
Mødet varer 45 min.
Så onsdag d.2.9 og torsdag d. 3.9 samles familierne omkring skærmen!
Her på hjemmesiden kan man også læse mere om de enkelte studieretninger og mulige fagkombinationer. Du kan bl.a. bruge vores studieretningsvælger, som findes på forsiden under fanen ’Valg af studieretning’.
Så ja, forældremøder kan godt være virtuelle.