Nyheder

29.12.2016

GG's DRAMATIKELEVER HAR FOKUS PÅ KARRIEREN

Gladsaxe gymnasium er med i projektet KarriereFokus, der handler om at forberede eleverne på tiden efter gymnasiet og de mange valg de vil stå overfor.
Karrierelæring er et nyt element i gymnasiereformen, der træder i kraft i august 2017 og på GG er vi allerede godt i gang med karrierelæring.

GGs dramatikelever fik for nylig mulighed for at blive klogere på drømmen om en skuespillerkarriere, da de styrede en Q&A til åbent hus på Den Danske Scenekunstskole (DDSKS). Her viste det sig, at man kan uddanne sig til andet end skuespiller: Også instruktøren, dramatikeren, scenografen, lys- og lydteknikeren får forestillingen til at leve – og det kan man også uddanne sig til på DDSKS.

Og dramatikeleverne? De blev klogere:
”Jeg tager hjem med følelsen af at en dag SKAL jeg gå der!! Alt det vi hørte om, er hvad jeg drømmer om at lave. Dog var det også godt at få med i baghovedet, hvor lidt fritid man egentlig har, og at det er meget hårdt både psykisk og fysisk”
”Jeg har selv fået mere lyst til at kæmpe for den uddannelse jeg vil have, efter Q&A´en med de entusiastiske elever på scenekunstskolen” 

”En uddannelse er hård, men det er det hele værd, når man arbejder med noget man brænder for”