Nyheder

06.12.2021

Galla på GG

Fredag d. 26.11. kunne vi endelig afholde gallafest igen.

Det glitrede og glimtede med pailletter, glimmer, balloner, guirlander, plastikpalmer, flamingoer, konfetti og overalt på GG, da dørene blev åbnet for årets fest - GG Galla.

Efter 2 lange år uden fester, var forventningerne helt i top, for det er en helt speciel aften, når alle, både elever og lærere, møder op i deres stiveste puds og holder fest sammen.

Aftenen startede med, at 3.g’erne spiste i kantinen, hvor deres lærere serverede for dem.

Bagefter kom 1.g’erne og 2.g’erne, og så dansede alle elever (og en enkelt lærerkvadrille) Les Lancier i salen under balloner og Danmarks største diskokugle.

Idrætslærerne var, som altid, de hårde, men retfærdige dommere, der lagde mærke til, hvem der havde helt styr på koreografien og takten.

Les Lanciers er i øvrigt en fransk-britisk selskabsdans fra midten af 1800-tallet, men i dag danses den kun i Danmark - og specielt til gymnasiefester.

GG's Young Guns, elevbandet, spillede bagefter på scenen under stor jubel, inden de veg pladsen for GG's lærerband. Herefter var der DJ og dans.

Rundt om på skolen var der indrettet små intime barer. Der var James Bond Bar, Nytårsbaren, Hawaiibar og MGP Bar, hvor der kun blev spillet MGP-hits, som man så kunne synge med på. Og der blev sunget med!

Det var en fantastisk aften, og det var skønt at se alle elever i festtøj og i festhumør - det var virkelig en GG Galla med stil.