Nyheder

07.02.2020

Besøgsdage på GG

Siden december har vi på GG haft besøgelever fra 9. eller 10. klasse, der gerne vil prøve at ’gå i gymnasiet’.
Besøgsdagen starter med en introduktion til gymnasiet og STX, hvorefter vores elevambassadører viser besøgseleverne rundt på skolen. Herefter følger eleverne 2 moduler i en klasse. Hvis eleven har ønsker til et bestemt fagområde eller en studieretning, forsøger vi selvfølgelig at opfylde ønskerne.
Det kan være svært at komme udefra, så derfor står der altid nogle elever fra de klasser, der får besøg, parat til at hente og bringe. Dagen slutter så med en opsamling og en evaluering.

Og hvad siger de så, vores besøgelever?
Over 40% af eleverne har hørt om besøgsdagene fra venner og familie, mens 31% har informationer om besøgsdagene fra vores hjemmeside.
Det fremgår også, at over 70% har været rigtig glade for at besøge GG, fordi de følte sig taget godt imod og syntes, at timerne var spændende, lærerne var gode og eleverne glade. Besøgseleverne fortæller også, at besøget viste dem, hvor stor forskel der kan være på folkeskolen og gymnasiet. Der var faktisk en besøgselev der sagde, at det var tydeligt i undervisningen, at lærerne ikke er efter en, men er der for at hjælpe, hvorfor det at gå i gymnasiet kræver mere selvstændighed end folkeskolen.

På GG har vi sat 14 hele dage af til vores besøgselever. Vi er derfor rigtig glade for, at så mange allerede har tilmeldt sig, da vi meget gerne viser vores elever, lærere og lokaliteter frem.
Du kan stadig nå at tilmelde dig, da sidste besøgsdag er d. 27. februar. Tilmeldingen sker her på hjemmesiden