Nyheder

21.09.2021

Årets første fest

Endelig blev det muligt at holde fest igen! For at styrke både klassefællesskaberne og de sociale arrangementer, er det besluttet, at samtlige 2.g klasser i år har ansvaret for et socialt arrangement, som kan være fredagscafé, en caféaften eller en fest.

Til den første fest var det 2.w der stod for planlægningen. De valgte, at festen skulle være en temafest, hvor 1.g’erne skulle klædes ud som engle, mens 2. og 3.g’erne skulle være dæmoner.

Festen startede kl. 19.00 og kl. 20.30 blev dørene lukket.

En 2.g. klasse skulle, som del af et forløb om nyhedsformidling, skrive en reportage fra et sted, de selv valgte. Flere rapporterede fra festen. De skrev bl.a.:

- Engle og dæmoner fylder rummet ud. Forvirret og lost flakker de mindre engle rundt. Det er første gymnasiefest efter Corona, og det skal bare blive vildt.

- Blændende lys kaster sig rundt i den store kantine, imens lysets farve ændres hvert andet sekund. Eleverne ser ud til at trives. Svedige og glade fylder de kantinen med latter, skrål og god stemning. I løbet af de første par timer bliver kantinen lige så langsomt til et diskotek og på dansegulvet er der nu flere hundrede mennesker.

- Oppe på den store scene står dj’en og styrer musikken, han tager mikrofonen og råber ”Er I klar GG?” - de mange elever skriger og musikken skrues op.

- De elever, som har været på dansegulvet i et stykke tid, går ud for at få noget luft og ligner nogen, som har stået udenfor i et skybrud, så svedige de er. Festen virker til at være en stor succes, hvor eleverne griner, synger og har det sjovt.

Festen lukkede Kl. 01.00.