1000 besøgende til orienteringsaftenen

11. januar 2017

Omkring 1000 interesserede, kommende elever med forældre mødte op til orienteringsaften på GG onsdag d. 11. januar. Der var velkomst i salen, hvor Frederik 3t og Solvejg 2t bød velkommen og præsenterede aftenens program. Rektor, Eva Steensen, holdt tale for, som hun sagde, studenterårgang 2020! Talen drejede sig især om, hvordan vi på GG er godt forberedte på reformen, som kommende elever bliver en del af, og at vi glæder os til den. Seks  elever fra 2m dramatikhold; Ida, Marie, Jeppe, Emely, Clara og Eevi spillede en virkelig morsom scene fra den italienske maskekomedie Commedia dell’arte med sort tale og sluttede med scenens pointe, hvad var der i den konvolut, de sloges om? Ja, det var selvfølgelig aftenens studieretningskatalog!.  Tre små sprogindslag og en præsentation af elevrådet ved Sebastian 2r og Rikke 3w blev efterfulgt af et forrygende nummer fra årets musical, komplet med smuk sang, god musik, skuespil og danseoptræden – vi glæder os derfor til premieren på ‘Romeo og Julie’.

Elevrepræsentanter og lærere bød velkommen i klasserne og endelig kunne  de besøgende  gå rundt til diverse fagboder og studieretningsboder. Her kunne de orientere sig og stille spørgsmål; og spørgelysten var stor! På gensyn til august! 


OBS! Hvis du ikke fik mulighed for at deltage i orienteringsaftenen, fordi du eksempelvis går på efterskole, kan du i stedet deltage i Gladsaxe gymnasiums orienteringsmøde lørdag d. 21. januar, kl. 13.00-15.00. Tilmelding på post@gladgym.dk