Orienteringsmøde

Orienteringsaften

Mandag den 10. januar kl. 19.30 afholder vi vores Orienteringsaften. Her byder vi dig og din familie velkommen til en spændende aften, hvor vi glæder os til at vise dig alt det, som vores gymnasium kan.

Aftenens program byder bl.a. på et fælles arrangement i Salen, hvor der vil være taler af rektor og elever samt musikalske indslag. Derudover er der oplæg ude i klasserne, hvor vores elever og lærere fortæller om hverdagen på GG. I løbet af aftenen vil der være god mulighed for at høre mere om de forskellige studieretninger, frivillige aktiviteter og mærke det særlige fællesskab vi har på GG.  

Vores Elevambassadører står klar til at vise dig rundt på gymnasiet. Udover de obligatoriske faglokaler har vi nemlig også en biograf, helt nye idrætsfaciliteter og kreative lokaler med fatboys og picnicborde.

Orienteringseftermiddag

Lørdag d. 22. januar kl. 13.00 afholder vi en orienteringseftermiddag, som er en mindre udgave af vores orienteringsaften. Arrangementet afholdes for efterskoleelever eller andre, som var forhindret i at deltage i orienteringsaftenen d. 10. januar. Her vil der være mulighed for at se gymnasiet, møde lærere og elever og stille spørgsmål til studieretninger.

Til dette arrangement er tilmelding nødvendigt på post@gladgym.dk

Vi glæder os til at se dig!

 

Allerede nu kan du få et indtryk af, hvad GG har at byde på ved at se filmene fra vores virtuelle orienteringsaften sidste år.