Besøgsdage

Besøgsdage

Overvejer du at starte på Gladsaxe gymnasium? Så kan du tilmelde dig en besøgsdag og blive gymnasieelev for en dag.

En besøgsdag er for dig, der går i 9. eller 10. klasse og gerne vil prøve at følge undervisningen på en af vores spændende studieretninger. Vi arrangerer en dag for dig, hvor du først får en introduktion til gymnasiet og dernæst følger undervisningen i to moduler i en af vores klasser.

Pga. den aktuelle situation med corona, er der max 20 pladser pr. besøgsdag i skoleåret 20/21. Hvis det bliver nødvendigt med yderligere tiltag, der medfører ændringer  i programmet, vil du få besked pr. mail. 

Hvis du har spørgsmål til gymnasiet, vores studieretninger eller tilmelding til besøgsdag, er du meget velkommen til at ringe på telefon 39 56 31 62 eller skrive til os på post@gladgym.dk

Hvis du ikke modtager en bekræftelse på mail indenfor kort tid, så tjek dit "spamfilter". Hvis du er i tvivl, om din tilmelding er registreret, så skriv til os på post@gladgym.dk

Når du har været til din besøgsdag, beder vi dig udfylde et spørgeskema om dine oplevelser på dagen, så vi kan gøre det endnu bedre i fremtiden.