Idræt

Idræt

Efter skoletid har du mulighed for ikke kun at styrke din sjæl, men også din krop. Gymnasiet har et styrke- og fitnessrum, og efter en kort introduktion fra en idrætslærer, må du bruge det ganske gratis.

Hvert forår afholder vi en årlige idrætsdag. Og her uddeles både en hovedpræmie til det bedste hold og en præmie for Fairplay.

I løbet af skoleåret er der desuden mulighed for at deltage i vores frivillige idrætsaktiviteter. De foregår typisk umiddelbart efter 4. modul og kan være alt fra bordtennis til Lancier.
Her er alle velkomne, høj som lav, 3. g’er som 1. g’er.

Et par gange i løbet af året vil GG være tilmeldt turneringer, hvor vi dyster mod andre gymnasier. Det kan f.eks. være i volleyball og så vil den frivillige idræt være styret af, hvilken disciplin vi skal dystes i. Derfor vil der komme nogle uge i træk, hvor det er den samme idrætsgren der dyrkes.

Til sidst skal det nævnes, at vi hvert afholder en intern fodboldturnering, hvor de forskellige klasser kan stille med et hold.
Generelt for frivillig idræt er, at vi gerne vil have så mange med som muligt, uanset om du er øvet eller nybegynder, dreng eller pige og uanset klassetrin.