Introdage

Sådan er introforløbet

Når du møder på Gladsaxe gymnasium første dag efter sommerferien, vil du blive budt velkommen af rektor Eva Krarup Steensen og et hold tutorer fra 2.g. Sammen med 2-3 af klassens lærere har de forberedt sig på, at du kommer, og de glæder sig til at hjælpe dig til rette på GG.

Den første dag møder du selvfølgelig også din nye grundforløbs-klasse, som du skal være sammen med, indtil du har valgt studieretning.

Dine første dage på gymnasiet er introdage, hvor der vil foregå forskellige ting, både sjove og mere seriøse, som gør, at du lærer gymnasiet og dine nye kammerater at kende.

Du bliver vist rundt på gymnasiet, og i det hele taget får du en masse at vide om det liv, der venter dig og ikke mindst også mulighed for at stille spørgsmål. Undervisningen begynder allerede i introforløbet, og på andendagen vil du også møde nye fag og lærere.

Efter introdagene følger du det normale skema sammen med din nye klasse, men der er stadig intro-aktiviteter med mellemrum. Blandt andet introcafe, introfest og introtur.

Introturen er en 2-dages tur med overnatning for alle 1.g'ere, hvor I skal løse en masse spændende udfordringer i fællesskab.