Nyheder

16.06.2017

Sådan gik Introduktionsmødet for kommende 1g’ere

Torsdag d. 15. juni havde vi introduktionsmøde for alle elever, der skal begynde på GG efter sommerferien. Det var dejligt, at så mange af de nye elever og deres forældre havde mulighed for at komme.
I Salen bød rektor, Eva Krarup Steensen, velkommen og piger fra 2m spillede et lækkert musiknummer. Herefter blev eleverne sendt over i kantinen, hvor vores friske tutorer stod klar til at tage i mod alle de kommende 1g’ere og fordele dem i ’Storgrupper’ og ’Klynger’. Så gik turen videre til storgruppernes klasselokaler, hvor eleverne også mødte et par af deres kommende undervisere. De kommende 1g’ere fik hilst på hinanden, og fik information om, hvorledes det kommer til at foregå, når de skal begynde på GG efter ferien.
Mens eleverne var i klasselokalerne, fik forældrene information af Eva om GG og gymnasielivet generelt, og Casper Olsen (lærer og coach på GG) gav gode tips til, hvordan det er at være forælder til en gymnasieelev.
Målet med mødet var, at de kommende elever fik mulighed for at møde deres nye studiekammerater, og få information om den kommende studiestart. Derudover ville vi gerne aflive nogle af de sommerfugle, der muligvis ville have fløjet rundt i maven i sommerferien. Vi tror på, det lykkedes.
Både tutorer og undervisere var imponerede over den gejst og glæde de kommende elever kom med, og vi glæder os alle til at byde de nye GG-elever velkommen efter ferien. Ha’ en god sommer!

Download Eva's PP fra mødet med informationer her >>