Nyheder

13.01.2018

GG’S ORIENTERINGSAFTEN SLOG ALLE REKORDER

Mandag d. 8. januar afholdt vi Orienteringssaften på Gladsaxe gymnasium, eller GG som vi kalder det i daglig tale. Det var en stor succes, idet mere end 1.100 interesserede elever og forældre, havde lagt vejen forbi os. Besøgstallet var højere end sidste år, og det er vi naturligvis stolte af.

I salen guidede Sebastian 2.s og Solveig 3.t tilhørerne igennem programmet, der bestod af velkomst ved rektor, Eva Krarup Steensen, og et musikalsk indslag fra den kommende musical Grease. Derudover bød aftenens program på indslag fra vores drama- og sprogelever samt skolens engagerede elevråd.

Alle besøgte desuden en klasse, hvor skolens elever fortalte om GG og hvad man kan forvente, når man begynder i 1g hos os.
Herefter var der mulighed for at få en rundvisning på skolen af elevambassadørerne (elever, der repræsenterer skolen udadtil) og besøge kantinen og studiecenteret, hvor ansatte og elever stod klar til at svare på spørgsmål om fag og studieretninger. Og spørgelysten var stor!

Vi siger tak til alle de besøgende, der var med til at gøre det til en travl og god aften.

Hvis du ikke havde mulighed for at deltage i Orienteringsaftenen, fordi du ikke nåede det, eller fordi du går på efterskole, kan du deltage i vores Orienteringsmøde lørdag d. 27. januar, kl.13.00-15.00. Tilmelding til mødet på post@gladgym.dk

Fik du lyst til at se Grease i sin fulde længde, kan du se musicalen i perioden d. 31. januar - 2. februar, hvor der spilles hver aften kl. 19.30. Billetter kan købes på billetto.dk fra d. 23. januar.