Nyheder

09.02.2018

GGREASE VAR EN KÆMPE SUCCES

Årets musical blev en stor succes. Alle forestillinger var udsolgt og publikums medleven talte for sig selv. Der blev danset med fødderne, klappet i takt til musikken og sunget med i det skjulte på sange som ”You’re The One That I Want” og ”Hopelessly Devoted To You”.

Stykket var et visuelt bombardement med kreative kostumer, flot koreografi, spændende scenografi og et velspillende orkester, der mestrede både rock og ballader. For synge og spille det kunne musicalens hovedroller.

Det var et skønt gensyn med Vince Fontaine, the Pink Ladies, T-birds og Eugene og Charlie fra Rydell High, der iført alt fra sølvjakkesæt, korte bukser, læderjakker, papillotter og 50’er kjoler i pastelfarver gav den hele armen og et forventningsfuldt publikum en fed oplevelse.

Danny og Sandy får selvfølgelig hinanden til slut, mens alle sang og dansede til ”You Are The One That I Want”.

Da hele holdet på næsten 100 elever - roadierne, musikerne, danserne, koret, scenograferne, skuespillerne og teamet bag de flotte kostumer - til allersidst blev kaldt op på scenen, var det trætte, men stolte og glade elever, der tog imod publikums taktfaste klapsalver.

Selvom kostumerne nu er pakket væk, lyset er taget ned og hverdagen er tilbage, så fortsætter det fællesskab, der er opstået blandt de medvirkende elever på tværs af klasser og årgange.

Havde anmeldelsen været mindre begejstret, hvis det havde været en udefrakommende, der havde anmeldt stykket? Jeg tror det ikke!

Se billeder fra forestillingen!