Nyheder

23.08.2017

GG overtager TV-Lorry

Mediefagseleverne fra 2k har travlt.

På fredag overtager de TV-Lorry. Eleverne ’smider’ de professionelle journalister ud, og laver nyheder til unge i regionen. Eleverne skal producere nyheder til både TV, web og sociale medier.

Rollerne som redaktør, fotograf og studievært er allerede fordelt, og der arbejdes hårdt på at få aftaler på plads og finde den rigtige vinkel på historien.

De ansatte på Lorry står fredag klar i kulissen med tips og tricks, men det er eleverne fra 2k der tager beslutningerne.

”Vi hjælper dem, så de ikke lige pludselig kommer ud på tynd is. Men vi giver dem fri i forhold til prioritering, vinkling og kildevalg,” siger direktør fra Tv-Lorry Morten Kjær Petersen.

Gevinsten for Lorry er, at de blive klogere på, hvordan de som regionalstation bliver bedre til at nå de unge mediebrugere. Og eleverne bliver meget klogere på, hvordan man producerer nyheder, på presseetik og på arbejdsfordelingen og opgaver på en TV-station.

tænd for TV-Lorry fredag kl. 19.30 og se nyhederne produceret af elever fra 2k, og check Lorrys hjemmeside og læs nyheder skrevet af elever fra 2k. Sejt!