Nyheder

31.01.2017

6 elever fra 2y i Finland med Erasmus

I uge 4 har 6 elever fra 2y været på udveksling hos værtsfamilier i Loviisa i Finland. I et par måneder op til afgang har de arbejdet med en forretningsidé, som de skulle præsentere og videreudvikle i Erasmus-projektet sammen med elever fra 4 andre europæiske skoler.

Ugen har budt på mange forskellige oplevelser, lige fra finsk sauna, langrendsski, ishockey og skøjtebane til sightseeing og socialt samvær. Og så var eleverne meget imponerede over, at man får gratis frokost i finske skoler!

På den sidste arbejdsdag præsenterede eleverne deres forretningsidé; en solcelledrevet køleboks.
Som en del af præsentationen havde eleverne udfærdiget en SWOT-analyse, der skulle hjælpe med at vurdere styrker og svagheder ved idéen, og afslutningsvist præsenterede de en opdateret udgave af konceptet, som de havde fået inspiration til at videreudvikle på et virksomhedsbesøg tidligere på ugen. Efter fremlæggelsen fik de kvalificeret feedback på produkt og præsentation fra et ekspertpanel bestående af lokale forretningsfolk.

Vores elever har arbejdet seriøst med deres produkt med en innovativ indgangsvinkel, og de vandt også konkurrencen om den bedste idé. ☺Aino og Majbrit